Een aandeel kopen

ZuidtrAnt cvba-so heeft net de verkoop van 160 000 € aan aandelen succesvol afgesloten, waarvoor we alle coöperanten danken. Met dit kapitaal wensen we onder andere het project met zonnepanelen op het dak van het nieuwe zwembad Den Bessem in Mortsel te realiseren. Bij dit aanbod van aandelen kon je tot 10 aandelen per persoon kopen, zoals in de infobladen van verschillende gemeentes werd vermeld. Dit is nu beëindigd, gezien we het volledige kapitaal hebben opgehaald.

Wens je ook toe te treden tot onze burgercoöperatie, koop dan één of twee aandelen van €100.  Op die manier word je lid van ZuidtrAnt cvba-so. 

Koop je aandelen, dan kan je van een belastingvermindering van 45 euro per aandeel genieten op basis van het fiscaal attest, dat ZuidtrAnt cvba-so je in het voorjaar van 2019 zal bezorgen. Dit dankzij de “Tax Shelter” maatregel voor startende ondernemingen (voorwaarden in de informatienota).

Lees eerst even de informatienota.

Heb je de informatienota gelezen? Volg dan de link naar het onlineformulier waarmee je aan ons je gegevens kan doorgeven.

Je kan dus nu maximaal 2 aandelen kopen en enkel bij een nieuwe inschrijving als coöperant.

Bestaande coöperanten kunnen momenteel geen aandelen bijkopen. Zij moeten wachten tot de coöperatie nieuwe investeringsprojecten heeft, waarvoor we kapitaal moeten ophalen. Wij houden je op de hoogte als er een nieuw aanbod is.

Hartelijk bedankt!