Een aandeel kopen

Wens je ook toe te treden tot onze burgercoöperatie, koop dan één aandeel van €100.  Op die manier word je lid van ZuidtrAnt cvba-so. 

ZuidtrAnt cvba-so heeft met de verkoop van aandelen al meer dan 210 000 Euro opgehaald, waarvoor we alle coöperanten danken. Ondertussen zijn we al met meer dan 400 coöperanten. Met dit kapitaal wensen we onder andere het project met zonnepanelen op het dak van het nieuwe zwembad Den Bessem in Mortsel te realiseren en een aantal kleinere projecten. 
Gezien we voor de huidige projecten voldoende kapitaal hebben opgehaald, laten we nu nog enkel toe dat nieuwe inschrijvers één aandeel kopen om op die manier ook coöperant te worden.

Koop je een aandeel, dan kan je van een belastingvermindering van 45 euro per aandeel genieten op basis van het fiscaal attest, dat ZuidtrAnt cvba-so je in het voorjaar van 2019 zal bezorgen. Dit dankzij de “Tax Shelter” maatregel voor startende ondernemingen (voorwaarden in de informatienota).

Lees eerst even de informatienota.

Heb je de informatienota gelezen? Volg dan de link naar het onlineformulier waarmee je aan ons je gegevens kan doorgeven.

Je kan dus nu maximaal 1 aandeel kopen en enkel bij een nieuwe inschrijving als coöperant.

Bestaande coöperanten kunnen momenteel geen aandelen bijkopen. Zij moeten wachten tot de coöperatie nieuwe investeringsprojecten heeft, waarvoor we kapitaal moeten ophalen. Wij houden je op de hoogte als er een nieuw aanbod is.

Hartelijk bedankt!