Een aandeel kopen

U wilt een aandeel kopen? Daar zijn wij uiteraard verheugd over!

Een aandeel kost €100

ZuidtrAnt cvba-so organiseert momenteel een verkoop van aandelen tot 160 000 €.  Met dit kapitaal wensen we het project met zonnepanelen op het dak van het nieuwe zwembad Den Bessem in Mortsel te realiseren. 

Iedereen kan één, twee, ... of tien aandelen van €100 aankopen. Op die manier wordt je lid van onze burger-coöperatie.

Ook bestaande coöperanten kunnen nu tot 10 aandelen bijkopen, maar zij krijgen een email die ze gewoon kunnen beantwoorden in plaats van het online inschrijvingsformulier nog eens te moeten invullen.

Koop je aandelen, dan kan je van een belastingvermindering van 45 euro per aandeel genieten op basis van het fiscaal attest, dat ZuidtrAnt cvba-so je begin 2018 of 2019 zal bezorgen, als je betaling op onze erekening staat in 2017 of respectievelijk 2018. Dit dankzij de “Tax Shelter” maatregel voor startende ondernemingen  (voorwaarden in de informatienota).

Tot eind januari hebben nieuwe inschrijvingen van inwoners van Mortsel, Hove, Edegem en Borsbeek voorrang tot een maximumbedrag van 80 000 €.
De rest is onmiddellijk beschikbaar voor nieuwe inschrijvingen vanuit andere gemeenten en voor de bestaande coöperanten.

Lees eerst even de informatienota.

Hebt u de informatienota gelezen? Volg dan de link naar het onlineformulier waarmee u aan ons uw gegevens kunt doorgeven.

Hartelijk bedankt!