Renovatieaudits

foto renovatie

 

Is je woning klaar voor de volgende 30 jaar? Zit je goed op het vlak van comfort? Is je energiefactuur niet te hoog? Wil je je woning renoveren, maar weet je niet waar te beginnen? Laat dan een renovatieaudits door onze experts.

Tijdens deze audit neemt een expert je woning onder de loep. Hij brengt ook de mogelijkheden voor het plaatsen van een zonneboiler of -panelen in kaart. Je krijgt een verslag waarin allerlei maatregelen worden beschreven, specifiek voor jouw woning. Daarnaast krijg je ook advies over premies en financiering. Je kiest dan zelf welke maatregelen je gaat uitvoeren en welke bijhorende besparingen je daarmee kan realiseren. In de gemeenten van de zuidrand voeren wij de audits uit tegen een vooraf vastgestelde kostprijs.

Gemeenten Hove en Kontich geven een subsidie voor het uitvoeren van een renovatieaudit. Meer info op de gemeentelijke websites:

https://www.hove.be/subsidie-renovatieaudit 

https://www.kontich.be/gemeentelijke-premies-voor-energiebesparende-en--renoverendemaatregelen

Ook op milieuenveiligheid.igean.be vind je meer info.

Of mail naar renovatie@ZuidtrAnt.be

 

De renovatieaudit is de eerste stap naar een burentraject. Als benovatiecoach begeleiden we ondertussen 2 groepsrenovaties van appartementsgebouwen en 1 burentraject in Kontich.