Een aandeel kopen

U wilt een aandeel kopen? Daar zijn wij uiteraard verheugd over!

Een aandeel kost €100

ZuidtrAnt cvba-so organiseert momenteel een verkoop van aandelen tot 400 000 €.  Met dit kapitaal wensen we een aantal projecten met zonnepanelen te realiseren. Het zijn er een hele waslijst. Zie de informatienota.

Iedereen kan één, twee, ... of tien aandelen van €100 aankopen. Op die manier word je lid van onze burger-coöperatie.

Ook bestaande coöperanten kunnen nu tot 10 aandelen bijkopen, maar zij krijgen een email die ze gewoon kunnen beantwoorden in plaats van het online inschrijvingsformulier nog eens te moeten invullen.

Koop je 10 aandelen ineens, dan krijg je 1 aandeel (van die 10) met Tax Shelter voordeel.  Dit betekent dat je van een belastingvermindering van 45 euro kan genieten op basis van het fiscaal attest, dat ZuidtrAnt cvba-so je begin 2019 zal bezorgen. Dit dankzij de “Tax Shelter” maatregel voor startende ondernemingen (voorwaarden in de informatienota) en tot deze speciale aandelen uitverkocht zijn.
Bestellingen van 1 tot 9 aandelen bieden dus geen belastingvermindering.

Lees eerst even de informatienota.

Hebt u de informatienota gelezen? Volg dan de link naar het onlineformulier waarmee u aan ons uw gegevens kunt doorgeven.

Hartelijk dank!

Foto van onze pas gerealiseerde installatie met zonnepanelen op het zwembad Den Bessem te Mortsel. Het totaal vermogen is 50kWp. 

Foto van onze pas gerealiseerde installatie met zonnepanelen op het zwembad Den Bessem te Mortsel. Het totaal vermogen is 50kWp.